Monipuoliset kulunvalvonta­järjestelmät
Ota yhteyttä

Kulunvalvontajärjestelmät Jyväskylän seudulla

Suunnittelemme ja asennamme kulunvalvontajärjestelmät Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Palvelemme yritysten lisäksi myös julkisen sektorin toimijoita. Henkilökohtaisten kulkutunnisteiden avulla tiloihin kulkemista voidaan valvoa ja hallita helposti. Voimme myös laajentaa tai päivittää vanhaa järjestelmää.

Kerro meille tarpeestasi, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi paras ja kustannustehokkain ratkaisu!

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin, ja kaikki on tehty, niin kuin on sovittu. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Jari Manninen, tietohallintopäällikkö Saarijärven kaupunki
Lue asiakastarina »

Kuinka kulunvalvontajärjestelmä asennetaan?

  • Kartoituskäynti kohteessa ja asiakkaan tarpeiden selvitys
  • Uudiskohteissa suunnitelmat toimitetaan meille valmiina
  • Tarjous kulunvalvontajärjestelmän uudistamisesta tai päivittämisestä
  • Järjestelmän toimitus, asennus ja ohjelmointi n. 2 viikon kuluessa
  • Käyttöönotto ja käyttöopastus
  • Järjestelmän hallinta ja esim. ohjelmointi- ja käyttäjämuutokset etäyhteydellä

Kulunvalvonnan ja kulunohjauksen ero

Kulunohjaus ja kulunvalvonta ovat kaksi eri asiaa. Kulunohjaus soveltuu pienemmille yrityksille, joihin asennetaan muutaman sähköisen oven järjestelmä. Tämä voi tarkoittaa esimerksi sitä, että sisään saapuva henkilö näyttää kulkukorttia lukijalle ja hälytysjärjestelmä kytkeytyy pois päältä.

Kulunvalvontajärjestelmä soveltuu puolestaan suurempiin liikekiinteistöihin, kouluihin ja muihin tiloihin, joissa täytyy hallita lukuisia ovia ja käyttäjiä. Tällöin voidaan määritellä esimerkiksi se, mistä ovesta voidaan kulkea milloinkin. Molempiin järjestelmiin voidaan yhdistää myös esimerkiksi murtovalvontaa ja palosuojausta sekä työajanseurantaa. Meiltä saat sekä kulunohjauksen että kulunvalvonnan ratkaisut.

Laadukasta kulunhallintaa

Toimiva ja nykyaikainen kulunvalvontajärjestelmä on käyttäjänsä tärkeä apuri, kun halutaan tehokkaasti ja vaivattomasti valvoa ja hallita kiinteistöön kulkua. Kulunvalvontajärjestelmään liität kätevästi myös työajanseurannan. Sen avulla on helppo pitää kirjaa työntekijöiden työtunneista.

Seurannan avulla on kätevä tarkistaa kirjatut työtunnit ja esimerkiksi työaikana tapahtuneet menot. Näin työtuntien kohdentaminen ja niiden kannattavuuden seuranta helpottuu. Myös palkanmaksua ja laskuttamista saadaan työajanseurannalla sujuvammaksi.

Kulunvalvontajärjestelmät - Varmentava
Varmentava on Jyväskylässä toimiva yrityksille hälytysjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä asentava asiantuntijayritys. Suunnittelemme ja asennamme laadukkaat ja helppokäyttöiset kulunvalvontajärjestelmät Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Kulunvalvontajärjestelmä on täynnä monipuolisia toimintoja

Järjestelmä lukitsee ja avaa kiinteistön ovet sähköisesti ja ajastetusti. Näin halutun ajan ulkopuolella vapaa kulku kiinteistöön estyy. Järjestelmään on mahdollista liittää myös langaton sähkölukko ja ovilukija. Lukko aukeaa sähköisellä avaimella, joka on nopea ottaa käyttöön ja tarvittaessa kuolettaa. Kulunvalvontajärjestelmän voi integroida myös hälytysjärjestelmään.

Hallitset järjestelmiä halutessasi kokonaan vaivattomasti etänä, graafisen käyttöliittymän tai selaimen kautta. Järjestelmä tallettaa käyttölogit, kuten esimerkiksi kulkuraportit, laittomat kulkukerrat, käyttäjämäärät ym. Myös me voimme tarvittaessa hoitaa järjestelmän hallinnan.

Tutustu referensseihimme

Minimani

“Arvostan erityisesti sitä, että myyjä on rehellinen ja ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen, eikä yritä myydä heti kaikkein kalleimpia ratkaisuita. Varmentavasta tuli heti sellainen vaikutelma, että he haluavat aidosti auttaa meitä ratkaisemaan ongelman ja vieläpä siten, että loppusumma miellyttää molempia osapuolia.”

Saarijärven kaupunki

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Varmentavalta aina laadukasta palvelua

Meillä on paljon tyytyväisiä turvajärjestelmäasiakkaita ja moni suosittelee meitä mielellään. Koska tarjoamme myös sähköalan palvelut, saat suuremmissa järjestelmäasennuksissa molemmat palvelut kätevästi saman katon alta. Koska olemme sopivan kokoinen toimija, palvelemme ketterästi kaiken kokoisia yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.

Tarvitaanko yrityksessäsi kulunvalvontajärjestelmää? Jyväskylässä ja lähialueilla sinua auttavat Varmentavan turvallisuus- ja sähköalan kokeneet asiantuntijat.

Meistä

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvasuojaus- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Kasvajat logo Suomen vahvimmat logo Menestyjät logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvasuojaus

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2023 Varmentava Oy