Monipuoliset kulunvalvonta­järjestelmät
Ota yhteyttä

Kulunvalvontajärjestelmät jokaiseen tarpeeseen Jyväskylässä

Kulunvalvontajärjestelmät yrityksille ja julkiselle sektorille asennettuna, suunniteltuna ja toimitettuna Varmentavalta! Kulunvalvontajärjestelmät toimivat henkilökohtaisten kulkutunnisteiden avulla, jolloin eri tiloihin kulkemista voidaan valvoa ja hallita helposti.  

Kulunvalvontajärjestelmä auttaa yritystä tai julkista toimijaa seuraamaan työaikaa ja hallitsemaan työntekijöiden pääsyä eri tiloihin. Voimme myös laajentaa tai päivittää vanhaa kulunvalvontajärjestelmää. 

Toimiva kulunvalvonta tekee työnteosta sujuvampaa ja organisoidumpaa. Varmentava on kulunvalvontajärjestelmien ammattilainen, joka toimii Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Kerro meille tarpeestasi, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi paras ja kustannustehokkain ratkaisu! 

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin, ja kaikki on tehty, niin kuin on sovittu. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Jari Manninen, tietohallintopäällikkö Saarijärven kaupunki
Lue asiakastarina »

Miten kulunvalvontajärjestelmä asennetaan?

Kulunvalvontajärjestelmät asennetaan kohteeseen aina huolellisesti Varmentavan toimesta. Oviin asennetaan lukulaite ja sähkölukko, joka avautuu, kun tunnistuslätkän vie lukulaitteeseen.  Asennus on yksinkertainen työvaihe, jonka kesto riippuu asennettavien laitteiden määrästä. 

Kulunvalvontajärjestelmät räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Yrityksen toimitilojen koko vaikuttaa siihen, miten moneen oveen kulunvalvonta asennetaan. Joskus työntekijöille täytyy antaa pääsy kaikkiin rakennuksen huoneisiin, mutta joissain tapauksissa kulkua voidaan rajata siten, että vain tietyt henkilöt pystyvät kulkemaan tietyille alueille. 

Näin asennus etenee 

  • Kartoituskäynti kohteessa ja asiakkaan tarpeiden selvitys 
  • Tarjous kulunvalvontajärjestelmän uudistamisesta tai päivittämisestä 
  • Järjestelmän toimitus, asennus ja ohjelmointi sovitun aikataulun mukaan 
  • Käyttöönotto ja käyttöopastus 
  • Järjestelmän hallinta ja esim. ohjelmointi- ja käyttäjämuutokset etäyhteydellä 

Asennuksen ja ohjelmoinnin jälkeen pidämme asiakkaalle käyttökoulutuksen, jotta uuden järjestelmän käyttöönotto onnistuisi sujuvasti. Kulunvalvontajärjestelmät ovat yksinkertaisia ja helppoja käyttää, kun ne on suunniteltu ja asennettu ammattilaisen toimesta. Jyväskyläläinen Varmentava pitää aina huolen, että asiakas saa järjestelmän haluamillaan ominaisuuksilla. 

Kulunvalvonnan ja kulunohjauksen ero

Kulunohjaus ja kulunvalvonta ovat kaksi eri asiaa. Kulunohjaus soveltuu pienemmille yrityksille, joihin asennetaan muutaman sähköisen oven järjestelmä. Tämä voi tarkoittaa esimerksi sitä, että sisään saapuva henkilö näyttää kulkukorttia lukijalle ja hälytysjärjestelmä kytkeytyy pois päältä.

Kulunvalvontajärjestelmä soveltuu puolestaan suurempiin liikekiinteistöihin, kouluihin ja muihin tiloihin, joissa täytyy hallita lukuisia ovia ja käyttäjiä. Tällöin voidaan määritellä esimerkiksi se, mistä ovesta voidaan kulkea milloinkin. Molempiin järjestelmiin voidaan yhdistää myös esimerkiksi murtovalvontaa ja palosuojausta sekä työajanseurantaa. Meiltä saat sekä kulunohjauksen että kulunvalvonnan ratkaisut.

Laadukasta kulunhallintaa

Toimiva ja nykyaikainen kulunvalvontajärjestelmä on käyttäjänsä tärkeä apuri, kun halutaan tehokkaasti ja vaivattomasti valvoa ja hallita kiinteistöön kulkua. Kulunvalvontajärjestelmään liität kätevästi myös työajanseurannan. Sen avulla on helppo pitää kirjaa työntekijöiden työtunneista.

Seurannan avulla on kätevä tarkistaa kirjatut työtunnit ja esimerkiksi työaikana tapahtuneet menot. Näin työtuntien kohdentaminen ja niiden kannattavuuden seuranta helpottuu. Myös palkanmaksua ja laskuttamista saadaan työajanseurannalla sujuvammaksi.

Kulunvalvontajärjestelmät - Varmentava
Varmentava on Jyväskylässä toimiva yrityksille hälytysjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä asentava asiantuntijayritys. Suunnittelemme ja asennamme laadukkaat ja helppokäyttöiset kulunvalvontajärjestelmät Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Kulunvalvontajärjestelmät ovat täynnä monipuolisia toimintoja

Järjestelmä lukitsee ja avaa kiinteistön ovet sähköisesti ja ajastetusti. Näin halutun ajan ulkopuolella vapaa kulku kiinteistöön estyy. Järjestelmään on mahdollista liittää myös langaton sähkölukko ja ovilukija. Lukko aukeaa sähköisellä avaimella, joka on nopea ottaa käyttöön ja tarvittaessa kuolettaa. Kulunvalvontajärjestelmän voi integroida myös hälytysjärjestelmään. 

Nykyaikaiset kulunvalvontajärjestelmät voivat sallia kulkemisen tietyistä ovista tietyille työntekijöille. Esimerkiksi esimiehille voidaan antaa laajemmat kulkuoikeudet kuin muille työntekijöille. Kulkemista voidaan myös rajoittaa siten, että tiettynä ajankohtana joistain ovista ei voi kulkea. Kulunvalvontajärjestelmään voidaan myös ohjelmoida erilaisia edellytyksiä kulkemisen sallimiseen, kuten esimerkiksi PIN-koodin näppäily. 

Hallitset järjestelmiä halutessasi kokonaan vaivattomasti etänä, graafisen käyttöliittymän tai selaimen kautta. Järjestelmä tallettaa käyttölokit, kuten esimerkiksi kulkuraportit, laittomat kulkukerrat, käyttäjämäärät ym. Myös me voimme tarvittaessa hoitaa järjestelmän hallinnan.  

Työajanseurantajärjestelmät

Työajanseurannalla on helppo pitää kirjaa työntekijöiden tunneista. Työajanseurannasta voi jälkikäteen tarkistaa työtunnit ja eri työluokkiin käytetty aika. Työtunnit pystytään näin kohdentamaan paremmin ja työn kannattavuutta pystytään seuraamaan. Työajanseurannalla voidaan helpottaa myös palkanmaksua ja laskuttamista.

Työajanseurantajärjestelmän ominaisuudet

  • Työntekijän työtunnit ja saldot
  • Työajanseurannan siirto palkkajärjestelmiin

Asiakas hyötyy

  • Työntekijöiden sähköinen tuntikirjaus, esim. seuraa kuinka kauan jossakin projektissa kestää
  • Helpottaa ja nopeuttaa palkanlaskentaa

Tutustu referensseihimme

Minimani

“Arvostan erityisesti sitä, että myyjä on rehellinen ja ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen, eikä yritä myydä heti kaikkein kalleimpia ratkaisuita. Varmentavasta tuli heti sellainen vaikutelma, että he haluavat aidosti auttaa meitä ratkaisemaan ongelman ja vieläpä siten, että loppusumma miellyttää molempia osapuolia.”

Saarijärven kaupunki

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Varmentavalta aina laadukasta palvelua

Asennamme kulunvalvontajärjestelmät asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pidämme aidosti huolta, että asiakas saa tarvitsemansa ratkaisun, joka toimii tehokkaasti!  

Varmentavalla on paljon tyytyväisiä turvajärjestelmäasiakkaita, ja moni suosittelee meitä mielellään. Tarjoamme myös sähköalan palvelut, joten saat suuremmissa järjestelmäasennuksissa molemmat palvelut kätevästi saman katon alta. Koska olemme sopivan kokoinen toimija, palvelemme ketterästi kaiken kokoisia yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. 

Tarvitaanko yrityksessäsi kulunvalvontajärjestelmää? Jyväskylässä ja lähialueilla sinua auttavat Varmentavan turvallisuus- ja sähköalan kokeneet asiantuntijat. 

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy