Keikkatyöt Jyväskylän seudulla nopealla aikataululla
Kysy lisää sähkötöistä

Pyydä paikalle osaava sähkömies Jyväskylästä

Sähkötyöt kannattaa aina jättää ammattilaiselle turvallisuusyistä – kutsu paikalle Varmentavan ammattitaitoinen sähkömies! Teemme kotitalouksien ja yritysten sähköasennukset, korjaukset ja muut keikkatyöt pitkällä kokemuksella. Soita meille, kun tarvitset sähkömiestä Jyväskylän seudulla.

Sähkömies pääsee tarvittaessa paikalle Jyväskylän seudulla myös nopealla aikataululla!

Luotettava sähkömies Jyväskylässä, Muuramessa ja lähiseudulla

Sähkömiehillämme on kokemusta ja näkemystä kaikenkokoisista sähköasennustöistä aina ulkoporealtaista ja sähköauton latauspisteistä koko rakennuksen sähköistyksiin. Toteutamme työmme aina erityisellä huolella, jotta voimme seisoa työmme takana. Meillä on suomalaiset, koulutetut asentajat ja korkea työmoraali. Uskomme avoimuuteen ja hyvään viestintään.

Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sähköasentajamme pääsevät tarvittaessa paikalle nopeallakin aikataululla esimerkiksi tilanteessa, jossa laite on rikkoutunut. Ota siis yhteyttä, kun etsinnässä on asiantunteva sähkömies Jyväskylässä!

Vanhan rakennuksen sähköistys

Asiakkaidemme mukaan turhauttavinta vanhan talon sähköistyksessä on puutteellinen valaistus. Luonnollisesti myös muulla sähköistyksellä on oma maksimielinaikansa. Kun kotisi tai kesämökkisi sähköistys kaipaa uusimista tai valaistus kohentamista, pyydä ammattitaitoinen sähkömies käymään.

Kun vanha sähkökeskus ei enää ole turvallinen tai kun otsalamppu ei enää riitä, kutsu meidät paikalle! Asunnon sähköistyksen tekninen käyttöikä on n. 40 vuotta. Jos tämä aika alkaa täyttyä, on viisasta kartoittaa sähköistyksen tilanne. Usein on edullisempaa varata katselmus verkosta kuin ovelle saapuvalta palvelun tarjoajalta.

“Toiveeni otettiin huomioon, mutta sain myös asiantuntijan näkemyksen, kuinka eri asiat kannattaa ratkaista. Varmentava oli selvästi paneutunut suunnittelutyöhön. Kaikki sähkötyöt hoidettiin asianmukaisesti ja siististi. Varmentavan työntekijät ovat reipasta ja rehtiä porukkaa, joiden kanssa on helppo ja mukava toimia.”

Heikki Timlin, toimitusjohtaja AlpaFinlandia Oy
Lue asiakastarina »

Anna Varmentavan auttaa

Me olemme olemassa sinua ja turvallista elämää varten. Jos minkä tahansa talon ikä alkaa olla korkea, kutsu sähkömies kartoituskäynnille. Saat tarkan arvion tilanteesta ja mahdollisista korjausehdotuksista muutamassa päivässä.

Tutustu myös turvallisuutta lisääviin tuotteisiimme, kuten hälytysjärjestelmiimme ja ota yhteyttä jo tänään ammattitaitoiseen sähkömieheen Jyväskylän seudulla!

Tutustu referensseihimme

Vapaa-ajan asunto ja Alpan myymälä

“Arvostan erityisesti sitä, että sain sähkösuunnitelman ja asennustyöt samasta osoitteesta. Olen erittäin tyytyväinen Varmentavan toimintaan ja työnjälkeen.”

Elani-Rakennus Oy

“Varmentavan joustavuus on hatunnoston arvoinen asia. Rakennusprojektien aikataulutus on usein vaikeaa, emmekä pysty välttämättä sanomaan tarkalleen, milloin sähkötyöt tulevat ajankohtaisiksi. Varmentava joustaa meidän aikataulujemme mukaan ja saapuu paikalle silloin, kun heitä tarvitsemme”

Ota hyöty irti sähkö- ja valaistusalan ammattilaisesta

Meillä on kokemusta ja näkemystä kaiken kokoisista sähköasennuksista. Toteutamme työmme huolellisesti, yksi asiakas kerrallaan. Meillä on suomalaiset, koulutetut asentajat ja korkea työmoraali. Uskomme avoimuuteen ja tietysti hyvään valaistukseen. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä.

Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sähköasentajamme pääsevät tarvittaessa paikalle nopeallakin aikataululla esimerkiksi tilanteessa, jossa laite on rikkoutunut.

Tarvitsetko sähkömiestä Jyväskylässä tai lähialueella? Ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme!

Onko yrityksessäsi, kodissasi tai kesämökilläsi arvokasta omaisuutta? Tutustu myös laajaan turvajärjestelmien valikoimaamme!

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy