Sähkötyöt yrityksille, taloyhtiöille ja kuluttajille
Kysy lisää sähkötöistä

Monipuoliset sähkötyöt Jyväskylän seudulla

Varmentava toteuttaa kaikenkokoiset valaistus- ja sähkötyöt Jyväskylässä, Muuramessa ja lähiseudulla. Meiltä saat pienempien kohteiden sähkösuunnitelmat sekä laajat sähkötyöt ja -remontit, kuten toimitilalaajennusten tai muiden muutostöiden yhteydessä tarvittavat sähköasennukset. Kanssamme yhteistyötä tekevät yksityishenkilöt, rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja teollisuuden alan yritykset.

Etsitkö luotettavaa sähköalan kumppania? Toteutamme projektit urakka- tai tuntihinnalla, kysy lisää urakoinnista ja sähköremontista Jyväskylän seudulla!

”Arvostan erityisesti sitä, että sain sähkösuunnitelman ja asennustyöt samasta osoitteesta. Olen erittäin tyytyväinen Varmentavan toimintaan ja työnjälkeen. Suosittelen Varmentavan palveluita omakotirakentajille ja kaikille sähkötöitä tarvitseville, isoihin ja pienempiin projekteihin.”

Heikki Timlin, toimitusjohtaja AlpaFinlandia Oy
Lue asiakastarina »

Teemme esimerkiksi seuraavia sähköalan töitä:

 • Valaistus ja valaistuksen ohjaus
 • Taloyhtiön rakennusvaiheen sähkötyöt
 • Toimitilalaajennuksen yhteydessä tarvittavat sähkötyöt
 • Laite- ja pistokeasennukset
 • Sähkökeskusten asennus
 • Sähkölaitteiston päivitys
 • Sähköautojen latausasemat (laitteet ja asennus)
 • Yleiskaapelointi

Näin projekti etenee

 • Tarjouspyyntö
 • Kohteen katselmointi
 • Hinta-arvio (urakka- tai tuntityönä)
 • Sähkösuunnittelu tarvittaessa
 • Vanhan sähkölaitteiston purku
 • Sähköasennustyöt
 • Käyttöönottomittaukset
 • Dokumentointi

Korkealaatuiset sähkötyöt

Korkealaatuisen sähköasennuksen lisäksi suunnittelemme ja asennamme työterveysviranomaisten määrittämän standardin mukaisen valaistuksen erilaisiin työ- ja toimistotiloihin sekä esimerkiksi taloyhtiöiden piha-alueille sekä muihin yhteisiin tiloihin. Heikkoon valaistukseen usein tottuu, mutta tosiasiassa oikein mitoitetulla valaistuksella on merkittävä vaikutus paitsi työturvallisuuteen myös työssä viihtymiseen.

Kauttamme saat myös sähkösuunnitelmat kaiken kokoisiin kohteisiin, esimerkiksi yksityiskoteihin, liikekiinteistöihin tai teollisuuskohteisiin. Teemme myös sähköremontit Jyväskylän seudulla.

“Varmentavan työnjälki on ollut todella hyvä eikä heidän työstään ole tullut lainkaan reklamaatioita. Tämä on meille iso asia. Lisäksi Varmentavan työntekijöiden kanssa on helppo tulla toimeen ja kanssakäyminen on ollut kaikissa projekteissa mutkatonta.”

Olli Aitto-oja, toimitusjohtaja Elani-Rakennus Oy
Lue asiakastarina »

Miksi Varmentava on luotettava valinta

Meillä on tuore tietämys ja osaaminen nykyaikaisista sähköasennuksista. Olemme sopivan kokoinen toimija, jotta pääsemme paikalle nopeasti ja saamme työmme hoidettua napakalla aikataululla. Meillä on paljon tyytyväisiä yritys-, rakennuttaja- ja taloyhtiöasiakkaita, jotka palaavat palveluidemme pariin yhä uudestaan. Tarkkuus ja huolellisuus on meille kunnia-asia, samoin kuin se, että meihin ollaan tyytyväisiä – joka kerta. Tämän eteen lupaamme työskennellä nyt ja jatkossa.

Pyrimme joustamaan asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan ja huolehdimme velvollisuuksistamme tinkimättömästi. Päätoimialueemme sähkötöissä ja sähköremonteissa on Jyväskylä, mutta palvelemme asiakkaitamme myös Muuramessa ja muualla lähiseudulla. Saat samasta osoitteesta myös sähköauton latausasemat (Karo, ABB, Ensto) asennettuna pieniin ja keskisuuriin kohteisiin.

Sähköurakointi

Sähkömies

Tutustu referensseihimme

Elani-Rakennus Oy

“Varmentavan joustavuus on hatunnoston arvoinen asia. Rakennusprojektien aikataulutus on usein vaikeaa, emmekä pysty välttämättä sanomaan tarkalleen, milloin sähkötyöt tulevat ajankohtaisiksi. Varmentava joustaa meidän aikataulujemme mukaan ja saapuu paikalle silloin, kun heitä tarvitsemme”

Vapaa-ajan asunto ja Alpan myymälä

“Arvostan erityisesti sitä, että sain sähkösuunnitelman ja asennustyöt samasta osoitteesta. Olen erittäin tyytyväinen Varmentavan toimintaan ja työnjälkeen.”

Valitse sähkö- ja valaistusalan ammattilainen

Meillä on kokemusta ja näkemystä erikokoisista sähköasennuksista ja -urakoista. Toteutamme työmme huolellisesti, yksi työvaihe kerrallaan. Meillä on suomalaiset, koulutetut asentajat ja korkea työmoraali. Uskomme avoimuuteen ja tietysti hyvään valaistukseen.

Pyrimme vastaamaan kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sähköasentajamme pääsevät tarvittaessa paikalle nopeallakin aikataululla esimerkiksi tilanteessa, jossa laite on rikkoutunut.

Tutustu myös kattavaan turvajärjestelmävalikoimaamme!

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy