"Merkittäviä hyötyjä"
Ota yhteyttä Varmentavaan

Minimanin varkaushävikki vähentyi merkittävästi

Jyväskylässä sijaitseva hypermarket Minimani kaipasi kameravalvontajärjestelmän kattavuuden ja laadun kohennusta torjuakseen varkaushävikkiä ja lisätäkseen työntekijöidensä turvallisuutta. Vastaus ongelmaan löytyi yllättävän läheltä.

“Varmentavalla on toimipiste saman kadun varrella. Huomasin heidän pakettiautonsa usein työmatkalla ja kun tarve järjestelmän päivitykselle tuli eteen, otin heihin yhteyttä”, kertoo Minimanin tavaratalon johtaja Ville Joensuu. 

“Meillä oli selkeitä puutteita järjestelmän kattavuudessa ja laadussa, joten halusin ammattilaisen paikan päälle katsomaan tilannetta ja tarjoamaan ratkaisuita. Varmentavan asiantuntija tuli käymään nopealla aikataululla ja ymmärsi heti meidän tarpeemme.”

Järjestelmää päivitetty pienin askelin

Aluksi järjestelmään tehtiin vain pieniä lisäyksiä, mutta kun homma toimi niin kustannustehokkaasti ja vaivattomasti, päätettiin järjestelmää uudistaa vielä lisää. Viimeisimpänä päivitettiin tallennuspalvelin.

“Nyt voi sanoa, että meillä on huomattavasti aiempaa laadukkaampi järjestelmä, joka on todella pitkälle päivitetty”, Joensuu kertoo.

Katvealueille asennettiin lisäkameroita ja kaapelointia lisättiin. Tarkkaan mietittyihin paikkoihin asennettiin uudet, parempilaatuiset kamerat, mutta kaikkia kameroita ei koettu tarpeelliseksi päivittää huippulaatuisiin laitteisiin.

“Arvostan erityisesti sitä, että myyjä on rehellinen ja ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen, eikä yritä myydä heti kaikkein kalleimpia ratkaisuita. Varmentavasta tuli heti sellainen vaikutelma, että he haluavat aidosti auttaa meitä ratkaisemaan ongelman ja vieläpä siten, että loppusumma miellyttää molempia osapuolia.”

Hävikintorjunta parantunut merkittävästi

Minimani on saavuttanut järjestelmän kautta selkeitä hyötyjä. 

“Kun myymälä on kauttaaltaan aktiivivalvonnassa, se lisää työntekijöiden turvallisuuden tunnetta. Lisäksi vartijat saavat näpistyksiä helpommin kiinni, kun kameravalvonta tavoittaa myymälän niin hyvin. Olemme saaneet merkittäviä hyötyjä hävikin torjunnassa”, Joensuu kertoo.

“Suosittelen Varmentavaa kaikille yrityksille, jotka haluavat kameravalvontaan ja valvonnan suunnitteluun luotettavan ja luontevan kumppanin.”

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy