Paranna kiinteistösi turvallisuutta
Ota yhteyttä

Kameravalvontajärjestelmät ja kameravalvonta valmiiksi asennettuna

Kameravalvontajärjestelmät voivat koostua yhdestä tai useammasta valvontakamerasta, jotka on kytketty toisiinsa langattomasti tai kaapelien avulla. Kameravalvonnalla on tärkeä rooli ilkivallan ja rikosten ehkäisyssä ja selvittämisessä julkisissa sekä yksityisissä tiloissa. 

Varmentava toimittaa kameravalvontajärjestelmät Jyväskylässä sekä lähialueilla asennettuna, suunniteltuna ja toimitettuna julkisiin kohteisiin, taloyhtiöille sekä yritysten tarpeisiin. Olemme poliisihallituksen valtuuttama toimija. Tulemme mielellämme kartoituskäynnille keskustelemaan tarpeistasi. Meiltä löydät valvontakamerat monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten pimeäkuvauksella, älyominaisuuksilla sekä liiketunnistuksella. 

Varmentava tekee kameravalvonnastasi tehokkaampaa uusien kameravalvontajärjestelmien sekä asiantuntevan suunnittelun ansiosta. Voimme myös päivittää vanhat kameravalvontajärjestelmät tai osan niistä, asiakkaan tarpeen mukaan! Toimimme Jyväskylässä ja lähiseudulla. 

”Varmentavan asiantuntija tuli käymään nopealla aikataululla ja ymmärsi heti meidän tarpeemme. Kun myymälä on kauttaaltaan aktiivivalvonnassa, se lisää työntekijöiden turvallisuuden tunnetta. Lisäksi vartijat saavat näpistyksiä helpommin kiinni, kun kameravalvonta tavoittaa myymälän niin hyvin. Olemme saaneet merkittäviä hyötyjä hävikin torjunnassa.”

Ville Joensuu, tavaratalon johtaja Minimani
Lue asiakastarina »

Miten kameravalvontajärjestelmät asennetaan?

Kameravalvontajärjestelmän asennus aloitetaan aina kartoituskäynnillä kohteessa. Teemme suunnitelman kameravalvonnasta ja otamme huomioon asiakkaan tarpeet sekä toiveet. Kysymme muun muassa, mitä aluetta halutaan ja/tai kohteita valvoa ja millaisia ominaisuuksia kameroissa pitäisi olla.  

Esimerkiksi yritysten, myymälöiden js kauppakeskusten yleisiä tiloja ja piha-alueita on alueita, joita halutaan valvoa. Rakennuksen tai alueen sisäänkäyntejä halutaan myös valvoa, jotta tiedettäisiin, kuka on käynyt alueella. 

Näin asennus tapahtuu 

 • Kartoituskäynti kohteessa ja asiakkaan tarpeiden läpikäynti 
 • Annamme tarjouksen järjestelmän päivittämisestä, laajentamisesta tai uuden toimittamisesta 
 • Toimitusaika on yleensä noin 2 viikkoa 
 • Laitteiston toimitus, asennus, ohjelmointi ja dokumentointi 
 • Kameravalvontajärjestelmä otetaan käyttöön ja asiakkaalle pidetään käyttöopastus 

Asennuksen jälkeen luovutamme asiakkaalle käyttöohjeet sekä opastamme kameravalvontajärjestelmän käytössä. Kameravalvontaa on helppo hallita mobiilisovelluksen tai etähallintaohjelman kautta. Tarvittaessa pystymme myös integroimaan kameravalvontajärjestelmän muihin turvajärjestelmiin. 

”Pystyimme hyödyntämään vanhaa infraa, sillä Varmentavalla oli järjestelmään olemassa kätevä päivitysratkaisu. Olemme olleet järjestelmään ja Varmentavan toimintaan erittäin tyytyväisiä.”

Jari Manninen, tietohallintopäällikkö Saarijärven kaupunki
Lue asiakastarina »

Älykäs kameravalvontajärjestelmä on nykyaikaa 

Lähes kaikki nykyaikaiset kameravalvontajärjestelmät ovat älykkäitä. Kameravalvonnassa älyominaisuuksilla tarkoitetaan yleensä sitä, että kameroita pystyy ohjaamaan ja katselemaan etäyhteyden välityksellä. Voit siis olla käymässä esimerkiksi lounaalla tai olla kotonasi viettämässä vapaa-aikaa, mutta samaan aikaan pystyt tarkkailemaan liiketilasi tapahtumia. 

Älykäs kameravalvontajärjestelmä pystyy myös tekemään hälytyksen vartiointiyritykselle tai käyttäjälle. Samalla kameravalvonta voi lähettää videon, josta näkyy, mitä alueella tapahtuu. Tällä tavalla tieto liikkuu nopeasti ja tilannekuvasta saadaan selkeämpi. 

Kameravalvontajärjestelmien ominaisuudet 

 • Älykäs valvonta 
 • Pimeäkuvaus 
 • Virtuaaliaita (hälytys) 
 • Liiketunnistus 
 • Ihmisen tai ajoneuvon tunnistus 
 • Suora yhteys puhelimeen 
 • Yhdistetty hälytysjärjestelmään 
 • Etähallinta 

Ole siis yhteydessä kameravalvonnan ammattilaisiin Jyväskylässä, kun haluat parasta laatua täsmällisellä suunnittelulla. Asiantuntijamme Varmentavalla auttavat yrityksiä, julkista sektoria sekä yksityishenkilöitä! 

Mitä hyötyä kameravalvonnasta on?

Kameravalvonnasta on hyötyä julkisissa tiloissa, taloyhtiöissä ja yrityksissä. Kameravalvontajärjestelmä on erinomainen apuväline ilkivallan ja rikosten ehkäisyssä sekä selvittelyssä. Oikein toteutetulla järjestelmällä pystytään valvomaan kattavasti esimerkiksi kiinteistöjen piha-alueita, taloyhtiöiden yleisiä tiloja, myymälöiden sisätiloja tai vaikkapa koulujen tai muiden julkitilojen sisä- ja piha-alueita. 

Tallentavasta kameravalvonnasta on aina ilmoitettava kyltein sekä rekisteriselosteessa. Tätä varten toimitamme asiakkaillemme valmiin dokumenttipohjan.  

Kameravalvonnasta on hyötyä myös silloin, kun tehdään kulunvalvontaa. Valvontakamerat voidaan yhdistää kulunvalvontajärjestelmään tai hälytysjärjestelmään. Varmentava pystyy toimittamaan kaiken tarvitsemasi turvatekniikan. 

Parhaan kameravalvontajärjestelmän valitsemisessa täytyy siis ottaa huomioon monta asiaa. Osaava ammattilainen pystyy aina auttamaan kameravalvonnan suunnittelussa sekä laitteiden valinnassa. 

Kameravalvontajärjestelmät - Varmentava
Varmentava on Jyväskylässä toimiva yrityksille hälytysjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä asentava asiantuntijayritys. Suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa tarvetta parhaalla mahdollisella tavalla vastaavan kameravalvontajärjestelmän.

Monipuolinen kameravalvonta

Meillä on paljon erilaisia kameravalvontavaihtoehtoja asiakkaamme tarpeesta riippuen. Kameroita voidaan asettaa kuvaamaan kiinteästi yhtä kohtaa tai esimerkiksi 360 asteen laajuudelta. Kameroiden laatu on noussut merkittävästi viime vuosina ja erilaiset älyratkaisut mahdollistavat esimerkiksi kasvojen ja rekisterikilpien tunnistuksen.

Kameravalvontajärjestelmät on mahdollista liittää esimerkiksi nk. virtuaaliseen aitaan. Kun aita ylitetään, ilmoittaa järjestelmä siitä sinulle ja lähettää tarvittaessa hälytyksen suoraan vartiointiliikkeelle. Seuraat tapahtumia kätevästi mobiilisovelluksen avulla mistä tahansa.

Kameravalvontaa käyttävät useat yritykset ja sellaisen voi liittää myös ovipuhelimen. Tällöin lukittu ovi avataan sisältäpäin vasta, kun tulija on nähty kuvayhteyden välityksellä.

Tutustu referensseihimme

Minimani

“Arvostan erityisesti sitä, että myyjä on rehellinen ja ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen, eikä yritä myydä heti kaikkein kalleimpia ratkaisuita. Varmentavasta tuli heti sellainen vaikutelma, että he haluavat aidosti auttaa meitä ratkaisemaan ongelman ja vieläpä siten, että loppusumma miellyttää molempia osapuolia.”

Saarijärven kaupunki

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Tilat turvaan Varmentavan kautta

Olemme luotettava turvallisuusalan toimija, jolla on poliisihallituksen myöntämä elinkeinolupa. Kaikilla työntekijöillämme on poliisin myöntämä turvasuojaajakortti. Olemme myös rivakasta työotteestamme tunnettu turvajärjestelmien ja sähköalan asiantuntija, jolle tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Asennamme kameravalvontajärjestelmät Jyväskylässä ja lähiseudulla. 

Saat meiltä myös turvajärjestelmiin lisäksi sähköurakoinnin näppärästi saman katon alta. 

Tutustu myös sähköalan palveluihimme!

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy