Paranna kiinteistösi turvallisuutta
Ota yhteyttä

Kameravalvontajärjestelmät Jyväskylän seudulla

Toimitamme, suunnittelemme ja asennamme kameravalvontajärjestestelmät julkisiin kohteisiin, taloyhtiöille sekä yritysten tarpeisiin Jyväskylän seudulla. Olemme poliisihallituksen valtuuttama toimija. Tulemme mielellämme kartoituskäynnille keskustelemaan tarpeistasi. Voimme myös päivittää vanhan järjestelmäsi tai osan siitä!

”Varmentavan asiantuntija tuli käymään nopealla aikataululla ja ymmärsi heti meidän tarpeemme. Kun myymälä on kauttaaltaan aktiivivalvonnassa, se lisää työntekijöiden turvallisuuden tunnetta. Lisäksi vartijat saavat näpistyksiä helpommin kiinni, kun kameravalvonta tavoittaa myymälän niin hyvin. Olemme saaneet merkittäviä hyötyjä hävikin torjunnassa.”

Ville Joensuu, tavaratalon johtaja Minimani
Lue asiakastarina »

Näin kameravalvontajärjestelmät asennetaan

  • Kartoituskäynti kohteessa ja asiakkaan tarpeiden läpikäynti
  • Jos kyseessä on uudiskohde, asiakas toimittaa yleensä valmiit suunnitelmat
  • Annamme tarjouksen järjestelmän päivittämisestä, laajentamisesta tai uuden rakentamisesta
  • Toimitusaika on yleensä noin 2 viikkoa
  • Laitteiston toimitus, asennus ja ohjelmointi
  • Kameravalvontajärjestelmät otetaan käyttöön ja asukkaille pidetään käyttöopastus

”Pystyimme hyödyntämään vanhaa infraa, sillä Varmentavalla oli järjestelmään olemassa kätevä päivitysratkaisu. Olemme olleet järjestelmään ja Varmentavan toimintaan erittäin tyytyväisiä.”

Jari Manninen, tietohallintopäällikkö Saarijärven kaupunki
Lue asiakastarina »

Mitä hyötyä valvonnasta on?

Kameravalvontajärjestelmät auttavat julkisia tahoja, taloyhtiöitä ja yrityksiä ilkivallan ja rikosten ehkäisyssä ja selvittelyssä. Oikein toteutetulla järjestelmällä pystytään valvomaan kattavasti esimerkiksi kiinteistöjen piha-alueita, taloyhtiöiden kellareita, myymälöiden sisätiloja tai vaikkapa koulujen tai muiden julkitilojen sisä- ja piha-alueita.

Tallentavasta kameravalvonnasta on aina ilmoitettava kyltein sekä rekisteriselosteessa. Tätä varten toimitamme asiakkaillemme valmiin dokumenttipohjan.

Kameravalvontajärjestelmät - Varmentava
Varmentava on Jyväskylässä toimiva yrityksille hälytysjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä asentava asiantuntijayritys. Suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa tarvetta parhaalla mahdollisella tavalla vastaavan kameravalvontajärjestelmän.

Monipuoliset kameraratkaisut

Meillä on paljon erilaisia kameravalvontavaihtoehtoja asiakkaamme tarpeesta riippuen. Kameroita voidaan asettaa kuvaamaan kiinteästi yhtä kohtaa tai esimerkiksi 360 asteen laajuudelta. Kameroiden laatu on noussut merkittävästi viime vuosina ja erilaiset älyratkaisut mahdollistavat esimerkiksi kasvojen ja rekisterikilpien tunnistuksen.

Kameravalvontajärjestelmät on mahdollista liittää esimerkiksi nk. virtuaaliseen aitaan. Kun aita ylitetään, ilmoittaa järjestelmä siitä sinulle ja lähettää tarvittaessa hälytyksen suoraan vartiointiliikkeelle. Seuraat tapahtumia kätevästi mobiilisovelluksen avulla mistä tahansa.

Kameravalvontaa käyttävät useat yritykset ja sellaisen voi liittää myös ovipuhelimen. Tällöin lukittu ovi avataan sisältäpäin vasta, kun tulija on nähty kuvayhteyden välityksellä.

Tutustu referensseihimme

Minimani

“Arvostan erityisesti sitä, että myyjä on rehellinen ja ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen, eikä yritä myydä heti kaikkein kalleimpia ratkaisuita. Varmentavasta tuli heti sellainen vaikutelma, että he haluavat aidosti auttaa meitä ratkaisemaan ongelman ja vieläpä siten, että loppusumma miellyttää molempia osapuolia.”

Saarijärven kaupunki

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Tilat turvaan Varmentavan kautta

Olemme luotettava turvallisuusalan toimija, jolla on poliisihallituksen myöntämä elinkeinolupa. Kaikilla työntekijöillämme on poliisin myöntämä turvasuojaajakortti. Olemme myös rivakasta työotteestamme tunnettu turvajärjestelmien ja sähköalan asiantuntija, jolle tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Asennamme kameravalvontajärjestelmät Jyväskylässä ja lähiseudulla.

Saat meiltä myös turvajärjestelmiin liittyvän sähköurakoinnin näppärästi saman katon alta.

Tutustu myös sähköalan palveluihimme!

Meistä

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvasuojaus- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Kasvajat logo Suomen vahvimmat logo Menestyjät logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvasuojaus

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2023 Varmentava Oy