Hälytys- ja turvajärjestelmät yrityksille,
julkiselle sektorille ja taloyhtiöille
Ota yhteyttä

Laadukkaat turvajärjestelmät ja hälytinjärjestelmät Jyväskylän seudulla

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme turvajärjestelmät Jyväskylän seudulla yrityksille, julkiselle puolelle ja taloyhtiöille. Meiltä saat kattavasti kaiken, mitä tehokkaaseen turvajärjestelmään tarvitset aina murto- ja rikosilmoittimista palovaroittimiin sekä kameravalvontaan. Olemme poliisihallituksen valtuuttama toimija.

Pystymme usein hyödyntämään ja päivittämään myös vanhaa järjestelmää. Pyydä meidät paikan päälle, niin etsitään yhdessä tarpeitasi parhaiten palveleva kokonaisuus!

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Jari Manninen, tietohallintopäällikkö Saarijärven kaupunki
Lue asiakastarina »

Turvajärjestelmät asiakkaan tarpeen mukaan

Turvajärjestelmät suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tulemme paikan päälle kartoittamaan tilanteen ja räätälöimme ratkaisun sen pohjalta. Meille tärkeintä on ymmärtää asiakkaan todellinen tarve ja tarjota siihen kustannustehokas ratkaisu. Olemme kehittäneet laadukkaita turvaratkaisuita esimerkiksi kaupungeille, myymälöihin ja yritysten toimi- ja varastotiloihin.

Turvajärjestelmä voi sisältää:

  • Rikosilmoitinjärjestelmät
  • Kameravalvontajärjestelmät
  • Kulunvalvonta ja työajanseuranta
  • Palovaroitinjärjestelmät
  • Turvavalaistus ym. ratkaisut

“Kun myymälä on kauttaaltaan aktiivivalvonnassa, se lisää työntekijöiden turvallisuuden tunnetta. Lisäksi vartijat saavat näpistyksiä helpommin kiinni, kun kameravalvonta tavoittaa myymälän niin hyvin. Olemme saaneet merkittäviä hyötyjä hävikin torjunnassa.”

Ville Joensuu, tavaratalon johtaja Minimani
Lue asiakastarina »

Mobiilikäyttö helpottaa seurantaa

Turva- ja hälytysjärjestelmämme ovat täysin mobiilisti käytettäviä. Niiden avulla säädät ja seuraat kätevästi erilaisia antureita ja saat kohteesta reaaliaikaista tietoa sekä kuvaa. Järjestelmät voidaan toteuttaa perinteisesti kaapeloituina tai kätevästi langattomana.

Tapahtumista voidaan ohjelmoida lähtemään automaattinen hälytys paitsi matkapuhelimeen myös vartiointiliikkeeseen. Yleisiä valvontakohteita ovat esimerkiksi ovien aukeamiset, ylimääräinen liike kiinteistön ympäristössä, lasirikko tai palon syttyminen.

Turvajärjestelmät - Varmentava
Varmentava on Jyväskylässä toimiva yrityksille hälytysjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä asentava asiantuntijayritys.

Ennaltaehkäise ilkivaltaa ja varkaushävikkiä

Tehokas valvonta, josta esimerkiksi piha-alueella on maininta, auttaa tehokkaasti ennaltaehkäisemään esimerkiksi ilkivaltaa. Kun hälyttimet ilmoittavat ylimääräisestä liikehdinnästä ja lähettävät sinulle videokuvaa, on tilanteeseen mahdollista puuttua ennen kuin mitään ehtii tapahtua.

Kameravalvonta hyödyntää paljon analytiikkaa sekä tekoälyä. Esimerkiksi piha-alueille on mahdollista asentaa ns. virtuaaliaidat, joiden ylittäminen aiheuttaa hälytyksen. Kysy myös äänentoisto- ja turvavalaistusjärjestelmistä.

Meiltä saat myös päällekarkaushälyttimet, jotka ovat esimerkiksi hoitotyötä tekevän turvallisuutta tehokkaasti lisäävä järjestelmä. Esimerkiksi kaulassa olevaa nappia painamalla hälytys ohjautuu automaattisesti haluttuun paikkaan.

Kameravalvonta­järjestelmät

Kulunvalvonta­järjestelmät

Tutustu referensseihimme

Minimani

“Arvostan erityisesti sitä, että myyjä on rehellinen ja ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen, eikä yritä myydä heti kaikkein kalleimpia ratkaisuita. Varmentavasta tuli heti sellainen vaikutelma, että he haluavat aidosti auttaa meitä ratkaisemaan ongelman ja vieläpä siten, että loppusumma miellyttää molempia osapuolia.”

Saarijärven kaupunki

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Luota turvallisuusasiat meidän käsiimme

Olemme Jyväskylässä toimiva hälytysjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä asentava asiantuntijayritys. Itsekin yrittäjinä tiedämme, miten kohtalokasta vaikkapa turha ilkivalta voi olla, puhumattakaan henkilövahingoista. Näihin on onneksi mahdollista varautua ennakkoon.

Haluatko keskustella kanssamme yrityksen, julkisen sektorin tai taloyhtiön turvajärjestelmistä?

Tutustu myös kattaviin sähköpalveluihimme!

Meistä

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvasuojaus- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Kasvajat logo Suomen vahvimmat logo Menestyjät logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvasuojaus

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2023 Varmentava Oy