Hälytys- ja turvajärjestelmät yrityksille,
julkiselle sektorille ja taloyhtiöille
Ota yhteyttä

Hälytysjärjestelmä ja turvajärjestelmä laadukkaasti asennettuna

Hälytysjärjestelmä voi koostua erilaisista liiketunnistimista, valvontakameroista, palovaroittimista ja ovitunnistimista. Järjestelmän tehtävänä on hälyttää, jos kiinteistössä tai muussa tilassa havaitaan jotakin epänormaalia. Varkaat ja asiattomat vierailijat on helppo havaita kattavan hälytysjärjestelmän avulla. 

Varmentava toimittaa hälytysjärjestelmät ja turvajärjestelmät yrityksille, julkiselle sektorille, taloyhtiöille sekä yksityishenkilöille. Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme turvajärjestelmät Jyväskylän seudulla asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Varmentavalta saat kattavasti kaiken, mitä tehokkaaseen turvajärjestelmään tarvitset aina murto- ja rikosilmoittimista palovaroittimiin sekä kameravalvontaan. Olemme poliisihallituksen valtuuttama toimija. 

Pystymme usein hyödyntämään ja päivittämään myös vanhaa hälytysjärjestelmää. Pyydä meidät paikan päälle, niin etsitään yhdessä tarpeitasi parhaiten palveleva kokonaisuus!

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Jari Manninen, tietohallintopäällikkö Saarijärven kaupunki
Lue asiakastarina »

Turvajärjestelmät asiakkaan tarpeen mukaan

Turvajärjestelmät suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tulemme paikan päälle kartoittamaan tilanteen ja räätälöimme ratkaisun sen pohjalta. Meille tärkeintä on ymmärtää asiakkaan todellinen tarve ja tarjota siihen kustannustehokas ratkaisu. Olemme toimittaneet laadukkaita hälytysjärjestelmiä esimerkiksi kaupungeille, kunnille, myymälöihin ja yritysten toimi- ja varastotiloihin. 

Turvajärjestelmä voi sisältää: 

  • Rikosilmoitinjärjestelmät 
  • Ovitunnistimet 
  • Ikkunanavaustunnistimet 
  • Lasirikkotunnistimet 
  • Kameravalvontajärjestelmät 
  • Kulunvalvonta ja työajanseuranta 
  • Palovaroitinjärjestelmät 
  • Lämpötilan seurannan 
  • Kosteusanturit 
  • Turvavalaistus ym. ratkaisut 

Hälytysjärjestelmään kytketään asiakkaalle hyödyllisiä laitteita ja tunnistimia, jotka havaitsevat esimerkiksi rakennuksessa tai huoneessa tapahtuvaa liikettä. Järjestelmä voi pitää sisällään kuitenkin muitakin tunnistimia, esimerkiksi lämpötila-antureita ja ovitunnistimia. Lämpötila-anturit tulevat tarpeeseen etenkin paikoissa, joissa lämpötila täytyy pitää tasaisena vuorokauden ympäri. 

Laadukas hälytysjärjestelmä on siis paljon enemmän kuin pelkkä valvontajärjestelmä. Palovaroittimien ja erilaisten tunnistimien avulla liikehuoneistosta, taloyhtiöstä tai yksityisestä kodista saa tehtyä turvallisemman. Saat myös tietoa hälytysjärjestelmästä suoraan puhelimeesi. Toimitamme turvajärjestelmät Jyväskylässä ja lähiseudulla. 

“Kun myymälä on kauttaaltaan aktiivivalvonnassa, se lisää työntekijöiden turvallisuuden tunnetta. Lisäksi vartijat saavat näpistyksiä helpommin kiinni, kun kameravalvonta tavoittaa myymälän niin hyvin. Olemme saaneet merkittäviä hyötyjä hävikin torjunnassa.”

Ville Joensuu, tavaratalon johtaja Minimani
Lue asiakastarina »

Mitä hyötyjä hälytysjärjestelmästä on? 

Hälytysjärjestelmä tunnistaa mahdolliset uhat sekä tunkeutujat piha-alueella tai rakennuksen sisällä. Hyvä hälytysjärjestelmä tuo säästöjä, kun mahdolliset ilkivallantekijät tai rikolliset havaitaan ajoissa. Tällä tavalla yritys, taloyhtiö tai julkisen sektorin toimija pystyy puuttumaan ongelmiin nopeammin ja ennen suurten vahinkojen syntymistä. Hälytysjärjestelmä auttaa myös rikosten ja vahingontekojen selvittämisessä. 

Järjestelmä ei ainoastaan hälytä, vaan sen avulla aluetta pystyy pitämään myös silmällä muilla tavoin. Palovaroittimet, lämpötila-anturit, lasirikkoilmaisimet ja kosteusanturit keräävät tietoa kohteesta, ja saat hyödylliset ilmoitukset suoraan puhelimeesi. Hälytysjärjestelmä pystyy siis tarkkailemaan kiinteistön tilaa todella monipuolisesti. 

Mobiilikäyttö helpottaa seurantaa

Turva- ja hälytysjärjestelmämme ovat täysin mobiilisti käytettäviä. Niiden avulla säädät ja seuraat kätevästi erilaisia antureita ja saat kohteesta reaaliaikaista tietoa sekä kuvaa. Järjestelmät voidaan toteuttaa perinteisesti kaapeloituina tai kätevästi langattomana. 

Tapahtumista voidaan ohjelmoida lähtemään automaattinen hälytys paitsi matkapuhelimeen myös vartiointiliikkeeseen. Yleisiä valvontakohteita ovat esimerkiksi ovien aukeamiset, ylimääräinen liike kiinteistön ympäristössä, lasirikko tai palon syttyminen. Kun jokin näistä tapahtuu, hälytysjärjestelmä lähettää tiedon automaattisesti vartiointiliikkeeseen ja käyttäjälle. 

Turvajärjestelmät - Varmentava
Varmentava on Jyväskylässä toimiva yrityksille hälytysjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä asentava asiantuntijayritys.

Hälytysjärjestelmät ehkäisevät ilkivaltaa ja varkaushävikkiä 

Laadukas hälytysjärjestelmä, josta esimerkiksi piha-alueella on maininta, auttaa tehokkaasti ennaltaehkäisemään esimerkiksi ilkivaltaa. Kun hälyttimet ilmoittavat ylimääräisestä liikehdinnästä ja lähettävät sinulle videokuvaa, on tilanteeseen mahdollista puuttua ennen kuin mitään ehtii tapahtua. 

Kameravalvonta hyödyntää paljon analytiikkaa sekä tekoälyä. Esimerkiksi piha-alueille on mahdollista asentaa ns. virtuaaliaidat, joiden ylittäminen aiheuttaa hälytyksen.  

Meiltä saat myös päällekarkaushälyttimet, jotka ovat esimerkiksi hoitotyötä tekevän turvallisuutta tehokkaasti lisäävä järjestelmä. Esimerkiksi kaulassa olevaa nappia painamalla hälytys ohjautuu automaattisesti haluttuun paikkaan.

Kameravalvonta­järjestelmät

Kulunvalvonta­järjestelmät

Tutustu referensseihimme

Minimani

“Arvostan erityisesti sitä, että myyjä on rehellinen ja ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen, eikä yritä myydä heti kaikkein kalleimpia ratkaisuita. Varmentavasta tuli heti sellainen vaikutelma, että he haluavat aidosti auttaa meitä ratkaisemaan ongelman ja vieläpä siten, että loppusumma miellyttää molempia osapuolia.”

Saarijärven kaupunki

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Luota turvallisuusasiat meidän käsiimme

Olemme Jyväskylässä toimiva hälytysjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä asentava asiantuntijayritys. Itsekin yrittäjinä tiedämme, miten kohtalokasta vaikkapa turha ilkivalta voi olla, puhumattakaan henkilövahingoista. Näihin on onneksi mahdollista varautua ennakkoon. 

Haluatko keskustella kanssamme yrityksen, julkisen sektorin tai taloyhtiön turvajärjestelmistä? 

Tutustu myös kattaviin sähköpalveluihimme!

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy