Joustava sähköurakoinnin kumppani
Kysy lisää sähkötöistä

Sähköurakointi Jyväskylän seudulla

Meiltä sähköurakointi Jyväskylässä ja lähialueilla monipuolisesti ja nopeasti, laadusta tinkimättä. Monet rakennuttajat, yritykset, rakennusliikkeet ja taloyhtiön edustajat tekevät kanssamme toistuvasti yhteistyötä. Toteutamme sähköurakointia Jyväskylän seudulla uudis- ja saneerauskohteisiin.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjousta, niin kartoitamme tarpeesi!

”Yrityksemme arvot ovat ammattitaito ja asenne, ja nämä arvot kohtasivat Varmentavan kanssa. Olemme olleet kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväisiä heidän työhönsä. Voimme mielellämme suositella Varmentavan palveluita etenkin uudis- ja asuntorakentamisen tarpeisiin.”

Olli Aitto-oja, toimitusjohtaja Elani-Rakennus Oy
Lue asiakastarina »

Näin projekti etenee

 • Tarjouspyyntö
 • Katselmointi kohteessa ja/tai tarvekartoitus
 • Hinta-arvio (urakka- tai tuntityönä)
 • Sähkösuunnittelu tarvittaessa
 • Vanhan sähkölaitteiston purku
 • Sähköasennustyöt
 • Käyttöönottomittaukset
 • Dokumentointi

Sähköurakointi Jyväskylän alueella rivakasti ja laadukkaasti

Hyvin suunniteltu sähköurakointi on puoliksi tehty. Urakan sujuvuuden kannalta tämä on tärkeä periaate, josta emme lipsu. Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi taloyhtiöiden tai julkisen puolen korjaus-, lisä- ja muutostyöt ammattitaidolla, sujuvasti.

Me hoidamme sähköurakoinnin Jyväskylässä ja lähiseudulla sovitusti, vaikka matkan varrella yllätyksiä tulisikin. Tämän vuoksi informoimme asiakastamme välittömästi, jos yllätyksiä paljastuu. Näin myös laskutus pysyy sovitulla tasolla.

Miksi Varmentava Oy?

 • Korkea laatu
 • Tämän päivän osaaminen
 • Kokemus
 • Monipuoliset palvelut
 • Selkeä viestintä
 • Aikataulujen hallinta
 • Joustavuus

Tiesitkö, että meiltä saat myös ammattitason hälytys- ja turvajärjestelmät yrityksille, taloyhtiöille ja julkisiin kohteisiin!

Helppoa ja joustavaa yhteistyötä

Sujuva yhteistyö on onnistuneen sähköurakoinnin perusedellytyksiä. Teemme paljon sähköurakointia jyväskyläläisten rakennusliikkeiden kanssa ja kaikissa projektin vaiheissa meille tärkeintä on selkeä viestintä, molemminpuolinen luottamus ja hyvä yhteishenki – tyytyväistä loppukäyttäjää unohtamatta.

Olemme joustava sähköurakoinnin kumppani, joka muokkaa aikatauluja asiakkaamme tarpeen mukaan. Jätämme jälkeemme aina siivotun, korkealuokkaisesti toteutetun ja toimivan kohteen.

Tutustu referensseihimme

Elani-Rakennus Oy

“Varmentavan joustavuus on hatunnoston arvoinen asia. Rakennusprojektien aikataulutus on usein vaikeaa, emmekä pysty välttämättä sanomaan tarkalleen, milloin sähkötyöt tulevat ajankohtaisiksi. Varmentava joustaa meidän aikataulujemme mukaan ja saapuu paikalle silloin, kun heitä tarvitsemme”

Vapaa-ajan asunto ja Alpan myymälä

“Arvostan erityisesti sitä, että sain sähkösuunnitelman ja asennustyöt samasta osoitteesta. Olen erittäin tyytyväinen Varmentavan toimintaan ja työnjälkeen.”

Asianmukainen dokumentointi

Meille on itsestään selvää, että lainmukaiset dokumentoinnit hoidetaan kuntoon. Erityisesti taloyhtiöille on tärkeää, että tarvittavat, viranomaisille luovutettavat mittauspöytäkirjat, kuten antenniverkostoon liityyvät, ovat varmasti kunnossa. Sen lisäksi pidämme ne tallessa digitaalisesti.

Päätoimialuettamme on Jyväskylä ja lähiseutu, mutta palvelemme tarpeen mukaan myös kauempana.

Ota yhteyttä sähköurakoinnin ammattilaiseen

Varmentava Oy on Jyväskylässä toimiva, turvasuojaus- ja sähkötöihin erikoistunut yritys. Teemme sähköurakointia Jyväskylän lisäksi myös lähiseuduilla. Urakka toteutetaan tarjouksen pohjalta, ja se voi sisältää esimerkiksi valaistuksen uudistamisen, vanhan sähköjärjestelmän päivityksen tai uuden järjestelmän suunnittelun ja asennuksen.

Keskeisiä palveluitamme ovat hälytysjärjestelmä- ja sähköasennukset kaiken kokoisiin kohteisiin. Ammattitaitoiset ja koulutetut tekijät, henkilökohtainen palvelu ja kilpailukykyiset hinnat tekevät meistä kumppanin, jonka kanssa yhteistyöhön kannattaa ryhtyä. Ota siis yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi! Vastaamme kyselyihin mahdollisimman pian!

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy