"Ratkaisut ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat"
Ota yhteyttä Varmentavaan

Saarijärven kaupungille kameravalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät

Saarijärven kaupunki päätti syksyllä 2020 yhtenäistää kameravalvontajärjestelmänsä, sillä käytössä oli yhtä aikaa useita järjestelmiä ja hallinta oli hajanaista. Varmentava voitti kilpailutuksen, jonka jälkeen lähdettiin yhteistyössä kehittämään ja keskittämään kaupungin kameravalvontaa.

“Pystyimme hyödyntämään vanhaa infraa, sillä Varmentavalla oli järjestelmään olemassa kätevä päivitysratkaisu. Olemme olleet järjestelmään ja Varmentavan toimintaan erittäin tyytyväisiä”, kertoo tietohallintopäällikkö Jari Manninen Saarijärven kaupungilta.

Kulunvalvontaa ja työajanseurantaa

Vuodenvaihteessa otettiin käyttöön myös päivitetty ja keskitetty kulunvalvontajärjestelmä sekä työajanseuranta. Lakisääteinen työajanseuranta ja kulunvalvonta koskee kaupungintaloa, kirjastoa, koulua ja uimahallia. 

Varmentava päivitti vanhan järjestelmän nykypäivään, ja nyt henkilöstö voi kirjautua sisään ja ulos helposti halutessaan myös mobiililaitteella. Tämä on kerännyt käyttäjiltä kiitosta.

“Järjestelmät ovat meidän tarpeisiimme todella hyvät. Näin ylläpitäjän näkökulmasta myös käyttöliittymä on yksinkertainen esimerkiksi raporttien ja ylläpitomuutosten osalta”, Manninen kiittelee.

Varmentava saa kiitosta projektin onnistuneesta hoidosta.

“Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin, ja kaikki on tehty, niin kuin on sovittu. Projekti ei ole myöskään ollut meille liian raskas. Aikataulut ja hinnat ovat pitäneet, ja myös järjestelmien ominaisuudet ovat vastanneet sitä, mistä on alunperin sovittu.”

Kustannustehokkaat ja paikalliset ratkaisut

“Paikallisuus oli meille tärkeä asia, kun etsimme sopivaa kumppania. Lisäksi pienehkö yritys tarjoaa joustavuutta eri tavalla kuin isot organisaatiot. Varmentavan kanssa on ollut helppo ja mukava toimia”, Manninen sanoo.

Myös tukea järjestelmien käyttöön on saatu aina, kun sitä on tarvittu.

“Suosittelen Varmentavan palveluita kunnille ja yrityksille. Esimerkiksi työajanseurantajärjestelmä ajaa erittäin hyvin asiansa. Varmentavan ratkaisut olivat myös ylivoimaisesti kustannustehokkaimmat.”

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy