"Reipasta ja rehtiä porukkaa"
Ota yhteyttä Varmentavaan

Sähkötyöt vapaa-ajan asunnolle ja valaistusta myymälään

Jyväskyläläisen AlpaFinlandia Oy:n toimitusjohtaja Heikki Timlin etsi vapaa-ajan asunnolleen sähkösuunnitelman ja sähkötöiden toteuttajaa. Varmentava löytyi netin kautta ja yritys sattui vieläpä sijaitsemaan samassa rakennuksessa, kuin Alpan toimisto.

“Arvostan erityisesti sitä, että sain sähkösuunnitelman ja asennustyöt samasta osoitteesta. Olen erittäin tyytyväinen Varmentavan toimintaan ja työnjälkeen”, Timlin kiittelee.

Joustavaa ja jouhevaa ammattitaitoa

Sähkösuunnitelman tekeminen oli Timlinin mukaan erittäin ammattitaitoista ja jouhevaa. Valaistus ja pistorasioiden paikat sekä ulkovalojen sijainnit ja katkaisijat suunniteltiin asiakkaan tarpeita ajatellen.

“Toiveeni otettiin huomioon, mutta sain myös asiantuntijan näkemyksen, kuinka eri asiat kannattaa ratkaista. Varmentava oli selvästi paneutunut suunnittelutyöhön.”

Myös sähkötöiden toteuttamisesta Timlinillä on pelkästään hyvää sanottavaa.

“Kaikki sähkötyöt hoidettiin asianmukaisesti ja siististi. Varmentavan työntekijät ovat reipasta ja rehtiä porukkaa, joiden kanssa on helppo ja mukava toimia”, Timlin sanoo.

Samat tekijät myös myymälän puolelle

Alpa valmistaa neuleita alpakan villasta. Toimisto, myymälä ja varastotilat toimivat samassa rakennuksessa Tourulassa Jyväskylässä. Koska vapaa-ajan asunnon sähkötyöt sujuivat mutkattomasti, Varmentavan ammattilaisia hyödynnettiin myös Alpan toimitilojen valaistuksen uudistuksessa.

“Suosittelen Varmentavan palveluita omakotirakentajille ja kaikille sähkötöitä tarvitseville, isoihin ja pienempiin projekteihin. Aion työskennellä Varmentavan kanssa myös jatkossa, kun aloitan omakotitaloprojektin,” Timlin suunnittelee.

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy