"Joustavuus on hatunnoston arvoinen asia"
Ota yhteyttä Varmentavaan

Samanlaiset arvot vakuuttivat Elani-Rakennus Oy:n

Jyväskylässä toimiva Elani-Rakennus Oy on tehnyt Varmentavan kanssa yhteistyötä jo neljän vuoden ajan. Rakennusliike etsi pitkäaikaista kumppania sähkötöiden tekijäksi ja Varmentava valikoitui tehtävään kaverin suosituksesta.

Ensin toteutettiin paritalokohde, ja kun projekti eteni saumattomasti, yhteistyötä päätettiin jatkaa. Nyt Varmentava on tehnyt sähkötyöt myös Elani-Rakennuksen rivitalo- ja pienkerrostalokohteisiin.

“Yrityksemme arvot ovat ammattitaito ja asenne, ja nämä arvot kohtasivat Varmentavan kanssa. Olemme olleet kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväisiä heidän työhönsä”, kertoo Elani-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Olli Aitto-oja.

Joustavuutta ja ammattitaitoa

Rakennusliikkeelle on tärkeää, että yhteistyö eri kumppaneiden kanssa sujuu mutkattomasti ja heidän työnsä jälkeen voi luottaa.

“Varmentavan joustavuus on hatunnoston arvoinen asia. Rakennusprojektien aikataulutus on usein vaikeaa, emmekä pysty välttämättä sanomaan tarkalleen, milloin sähkötyöt tulevat ajankohtaisiksi. Varmentava joustaa meidän aikataulujemme mukaan ja saapuu paikalle silloin, kun heitä tarvitsemme”, Aitto-oja kiittelee.

Projektit on myös hoidettu siististi ja huolellisesti alusta loppuun.

“Varmentavan työnjälki on ollut todella hyvä eikä heidän työstään ole tullut lainkaan reklamaatioita. Tämä on meille iso asia. Lisäksi Varmentavan työntekijöiden kanssa on helppo tulla toimeen ja kanssakäyminen on ollut kaikissa projekteissa mutkatonta.”

“Voimme mielellämme suositella Varmentavan palveluita etenkin uudis- ja asuntorakentamisen tarpeisiin”, Aitto-oja lisää.

Sähkö- ja Turvatekniikan ammattilainen

Olemme Keski-Suomessa toimiva turvajärjestelmä- ja sähkötöihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimialuettamme ovat esimerkiksi  Jyväskylä, Muurame, Laukaa ja Äänekoski. Olemme toimineet vuodesta 2017 ja palvelleet niin yksityisasiakkaita, julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Asiakkaat ovat olleet työmme jälkeen erittäin tyytyväisiä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Pohjoismainen kasvusertifikaatti logo AAA luottoluokitus logo

Varmentava Oy

Vapaaherrantie 2
40100 JYVÄSKYLÄ

facebook ikoni

Turvajärjestelmät

Lauri Nissinen
lauri@varmentava.fi
0400 282 915

Sähkötyöt

Mikko Nissinen
mikko@varmentava.fi
040 5046 740

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite:
003728391947
Y-tunnus:
2839194-7
Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)
Välittäjäntunnus pankkiverkosta lähetettäessä:
DABAFIHH

Sähköpostilaskun osoite (PDF-muotoinen liite):
28391947@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:
Varmentava Oy
28391947
PL 100
80020 Kollektor Scan

Copyright © 2024 Varmentava Oy